De Haan Stonecare - distributie STONE+ voor zuid-nederland

De Haan Stonecare vertegenwoordigt  STONE+  in de zuidelijke regio van Nederland. Dit omvat de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland (samen met collega) en Noord-Holland (ook samen met collega).

U kan er terecht voor alle producten die STONE+ verdeelt. Deze producten kan u online kopen op www.stoneplus.be (levering via De Haan stonecare op uw bedrijf of afhalen op de bedrijf De Haan Stonecare).

Naast de verdeling van de diverse producten van o.a. Massimo Piraccini, Faber, Novatio, Nanoskin,  SIA abrasives, Carrofix, enz..... kan u ook genieten van ondersteuning en begeleiding vanuit De Haan Stonecare en vanuit fabricant(en) zelf. 

Er is tevens ook een opleidingscentrum waar de diverse producten gedemonstreerd, uitgelegd en trainingen gegeven worden in de applicatie ervan.

Dankzij de jaren (20 -tal) ervaring van De Haan Stonecare heeft u dankzij deze samenwerking de beste onderstuning op maat voor al uw stenen, vloeren, natuursteen, keramische tegels, terrazzo, gepolierde beton, enz...

Heeft u een specifiek probleem of zoekt u een oplossing voor uw project, aarzel dan zeker niet om De Haan Stonecare te contacteren.

Contact: 

De Haan Stonecare

Willem De Haan

Parallelweg Zuid 33-04

5281 LB   Boxtel

Noord-Brabant

Nederland

 

GSM: +31 (0)6 270 53 540

Mail: Willem.dehaan@stoneplus.eu